Friday, March 20, 2009

.:: aku ok ke tak?? ::.

Ya Allah..my feeling’s getting down….worsen each & every day. Aku dulu kira macam a very …very happy person (betul ke??) enjoying life..but now..i’m totally different.. words surely cannot describe precisely how i feel at this time...cewah..jadi sentimental lak aku...ok le..sambung keje

6 comments:

kakLuna said...

down down kang shutdown ctrl+alt+del :P

philoColy said...

ahaa..
sempat selit funny part at the end of the post..

chill la..
think +..
rlx kn fkrn..
br la xdown..
ok..

Anas said...

wei...igt pc ka...silap2 bukat shut down..restart dan terformat...

Anas said...

philoColy, nak chill mmg dah sejuk gile kena hujan tadi..nak postive..dah tak larat org bermotivasi sampai nak jadi basi dah..but anyway..thanks for the share..cute le awak..hehe..luna..shuu..jgn bgtau bini gua..nanti mampus aku kena tdor kat luar malam nie..

kakLuna said...

amboi dlm dok ok tak ok tu dan jugak dia ngorat marka org.

tak kigha, chek habaq gak kat mami Ina..

Anas said...

wei...mana boleh bgatu2 nie..tak rock le