Wednesday, March 11, 2009

.:: 6 org utk pasang satu unit penghawa dingin?? ::.

Semalam paling lucu buat aku...korang try pikir sendiri..logik ke atau lawak ke.....2 hari lalu..sekumpulan 6 org geng nak pasang aircond baru..dalam 2 H power...tak le besar..dah ekat tghari..ok..pastu pasang2..drill buka kota aircond...pastu sblm kul 5 balik..aku ushar bilik tue igt dah ok..sekali baru gantung aircond je..apa benda wayar tak ada lagi...paip apa pun tarak..yg part satu lagi masih dlm kotak..ok fine...esok..mai dalam kul 11..siap dah makan..dgn air sirap dibawa bekal..buat drill lagi...sampai ptg kul 7 baru balik..kira settel..yg aku musykil..buat satu je..pekerja 6...dan aku nampak 2 org je buat keje..sorang tukang sembang..sorang lagi tukang pegang tangga...2 lagi aku tak tau depa buat apa..mmg dok melangut je...dan semua MELAYU...adui...tension aku tgk..nasib baik bukan boss depa...nasib baik geng Bangla tak reti buat LAGI benda2 aircond nie..mana tau satu hari nanti depa boleh buat...time tue baru nak marah org lain..konon tak ada keje sbb bg kat Bangla..ehh..aku pun sama yer..berblog..haha..tapi aku type masa free sambil buat keje..kat word pastu paste kat blog..kan cepat masa...

1 comment:

cIk JanNah said...

hikss...
yg laen jd tkg tgk jer
asl knon2 ade kje
hikss