Wednesday, April 8, 2009

.:: Sedim lagi...::.

aku ke Sedim lagi, tapi kali nie dengan family aku..saja buat bbq..ok juga le cuma masalah air..deras lagi sbb semlm baru hujan..so, kena hati2 le..tempat lepas sebelum nie pun dah ada org ambik..kena le carik tempat baru..bawah the picture ler..tapi tak byk..wife aku ambik kan..byk aku ambik dalam camera kakak aku yg sempoi..hehehe..kita layan


bini aku punya keje..tak habis ambik pandangan


Ini dia team yang ikut sekali..yang depan kakak aku no 2 (kak chah)..yang tidor tue anak kakak sulung aku..dan belakang tue mak aku ler..sapa lagi..tgh makan tue


Aku dengan Aiman..aku tgk dia takut jatuh..dia pulak buat mata stim..ceh...


ini konon gaya berenang le padahal dekat je tapi tengok le beb, tengelam juga aku..perghh..ayaq pasang..aku terus terang cakap tak pandai berenang, tapi terapung reti..dan kalau jenis berenang kot belakang aku reti..heheh

2 comments:

kuIna Jentayutiara said...

baru terfikir nak g mereweng kat situ... yeah..

Anas said...

best situ..mmg seronok sgt