Tuesday, May 26, 2009

.:: Sehari bersama aku - hari Jumaat ::.

Disebabkan kawan blog aku, tiara yang comel nak aku bubuh gambar jambatan dan dok sound2 sejak berminggu sebab aku tak update blog, aku pun keputusan cietr apa yang aku buat Jumaat lepas..kiranya mcm flashback le... Aku mulakan pagi aku pergi hantaq anak bongsu aku ke rumah penajaga..then masuk ke kawasan Jambatan (walau pun dia tulis kat electronic board tue jalan lancar..perjalanan atas jambatan 11 minit) aku mmg tahu mesti ada jem kat tgh jambatan..walau tak hujan atau accident...



Ni gambar dia sebelum masuk jambatan...pastu masa aku dah masuk ke dalam usm..tak sempat snap le..aku dok race atas jambatan..ehhehe


pastu aku pergi solat jumaat dalam 1 lebih...


pastu nie masa balik..balik tension..lagi jem.....selalu aku balik lepas aku solat asar dalam 5.30 petang....tapi yg best lepas sampai tengah...depa dah buka 3 lane..kira boleh race..pagi lani tak jem sgt pun sbb masa nak p depa dah buka 3 lane...aku pernah saja p nak naik feri..tgk tak byk kereta pun walau time tue org balik keje...mcm mana ek sistem feri nanti?

so, sampai..aku ambik balik anak bongsu aku..sampai rumah wife sambut..pastu dinner..apa lagi ye..hmmm..nanti le aku sambung lain pulak..ok tiara??