Tuesday, May 26, 2009

.:: beruk lucah ::.

nie kisah sabtu..dengan muka benggang..wife aku ikut juga le pi sana..plan nak lepas parent aku pastu nak gi taman beli..tgk2 dah bapa aku buh duit kat meter parking..aku pun lepak le...dengans elamba dapat makan free..sambil2 jalan bini aku yg terjumpa..ada taman mini..menarik..at least bdk2 suka..ada beruk (haram jadah beruk nie..time tue dok beromen..ada bdk cakap...eiii..monyet lucah...)..burung merak..ikan2...eguana (betul ke aku eja)...dan tempat berehat..mmg sempoi juga le..aku nak masuk galeri seni..depa ckp tutup sbb ada renovation...aisey..

6 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

mana gambaq beruk ?? aku x nampak pun aih

Anas said...

hang pantang ..kalau bab romen hang no 1..takkan la aku nak ambik..buang space aku ja

nadxoxo said...

garangnya isteri...hehe

Anas said...

garang..hampa tak tau lagi dia mcm mana..bakal cikgu pulak..hehehehe

kakLuna said...

ye lah..garang nya Ina :P

Anas said...

haha..muka tension je tue...nie dia tak baca lagi..pi kursus..sekali dia baca mampuih dah..hahahhaha