Tuesday, June 23, 2009

.:: bab kedai makan ::.

aku cukup pantang kat kedai makan kalau tisu kena minta dengan nak basuh tangan guna sabun buku...kalau tisu tue mesti nanti ckp dah habis atau tak ada...kalau jadi mcm tue korang nak buat lagu mana..aku kalau 1st time tak apa..kalau berkali2..mmg kena sound direct le..ye le..kedai untung bukan rugi..dgn nak save berapa ringgit punya kedekut tahap cipan..mmg tak berkat rezeki le..ko bayangkan le tisu berapa sgt...dengan beza ko untung yg setiap hari lipat ganda boleh kata tisu tak ada dan habis...yg pasal sabun buku pulak..salah ke korang beli yg cecair tue..berlambak kat tesco yg murah...nie sabun buku berapa puluh org tgn yg kita tak tahu datang dari mana nak kongsi..geli aku...itu aku geli kalau org rumah siap muntah apa...

6 comments:

ateeka amer said...

kalau de tisu, dia akan kenakan service charge plak, huh

Anas said...

tue le..nak kira apa service pulak..mmg tak berkat le dok buat mcm tue

Tiara said...

cara dia hang toksah lagi dok pimakan situ..bagi kaya depa buat apa..

pi makan kedai lain hiks

Tiara said...

cara dia hang toksah lagi dok pimakan situ..bagi kaya depa buat apa..

pi makan kedai lain hiks

Anas said...

mmg dah p..tapi kalau kawan dah ajak p situ nak buat lagu mana

kakLuna said...

sy x berapa kisah sbb selalu bwk tisu atau sapu tgn sdiri...even sabun mini pun sy bwk sdiri :P